Als je erover denkt om een nieuwe woning te kopen, dan wil je de woonbeurs in België niet missen! Dit jaarlijkse evenement is een van de grootste in zijn soort in Europa, en het is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor je volgende woning. In dit blogbericht geven we je een overzicht van wat je op de beurs kunt verwachten, en geven we je enkele tips om het beste uit je bezoek te halen.


Wat te verwachten op de woonbeurs


De residentiële beurs vindt elk jaar plaats in Brussel, en trekt tienduizenden bezoekers uit heel Europa. De beurs is verspreid over twee grote hallen, en er zijn meestal zo’n 300 exposanten die het nieuwste op het gebied van woninginrichting en technologie laten zien. U vindt er alles van keukenapparatuur en badkamerinrichting tot inrichtings- en decoratie-ideeën. En als u op zoek bent naar iets echt unieks, zijn er altijd een paar exposanten die gespecialiseerd zijn in op maat gemaakte en op maat gemaakte meubels.

Tips om het meeste uit uw bezoek te halen


Omdat er zoveel te zien en te doen is op de woonbeurs, is het belangrijk om uw bezoek op voorhand te plannen. Begin met het maken van een lijst van de dingen die u het liefst wilt zien, zodat u zeker weet dat u alle hoogtepunten kunt bezoeken. Het is ook een goed idee om comfortabele schoenen te dragen, want je zult waarschijnlijk veel moeten lopen! Vergeet ten slotte niet om veel visitekaartjes mee te nemen, want je zult tijdens de beurs zeker veel interessante mensen ontmoeten.


Of je nu op zoek bent naar inspiratie of op zoek bent naar specifieke items voor je huis, de woonbeurs in België is zeker een bezoekje waard. Met honderden exposanten die de laatste trends in woninginrichting tonen, is er voor elk wat wils op dit enorme jaarlijkse evenement. Plan uw bezoek op voorhand, zodat u zeker bent dat u alles ziet wat u interesseert. Koop je tickets bij Ticketswap